Så här presenterar vi vår webbshop.

Om vår butik

URX SE grundades år 1960 av Herr Khairo Al-Wish och har sedan dess varit banbrytande inom försäljning och reparation av klockor. Med en historia som sträcker sig över sex decennier har vi etablerat oss som en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.

Vårt uppdrag är att erbjuda kunderna enastående kvalitet, expertis och service när det kommer till värdefulla klockor. Vi importerar och distribuerar noggrant utvalda schweiziska, tyska och franska klockor för att tillhandahålla det bredaste och mest exklusiva sortimentet möjligt.

Våra värderingar är förankrade i professionalism, integritet och respekt. Vi strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende och lojalitet.

Med en stark passion för klockor och en dedikerad personal av klockreparatörer, är vi stolta över att erbjuda omfattande reparationstjänster för att hålla dina klockor i perfekt skick. Vår expertis och noggrannhet har gjort oss till en av branschens mest pålitliga namn när det gäller klockreparationer.

Vi är stolta över att ha vunnit flera betydande utmärkelser och erkännanden för vår hängivenhet och framstående arbete inom klockbranschen. Dessa framgångar är ett bevis på vår strävan efter excellens och vårt engagemang för att erbjuda enastående produkter och tjänster till våra kunder.

URX fortsätter att vara den ledande butiken för försäljning och reparation av värdefulla klockor i Sverige. Med vår historia, expertis och dedikation är vi redo att fortsätta leverera klockor av högsta kvalitet och en överlägsen kundupplevelse.

Organisationsnr: 720109-1738

VAT: SE720109173801.

 

URX SE @ 2024.

Skräddarsydd elegans, tiden är din!

Välkommen till URX Watches - där varje ögonblick räknas.

1960
Grundningsår
82145
Glada kunder
73
Företaget, jobba med oss
9
OFFICES