Vi på URX butiken för klockor värdesätter din nöjdhet och strävar efter att erbjuda en smidig och rättvis återbetalningsprocess. Nedan följer våra riktlinjer för återbetalningar och returer:

  1. Öppet köp i 30 dagar: Vi erbjuder våra kunder möjligheten att returnera eller byta en produkt inom 30 dagar från inköpsdatumet. Varan måste returneras i sitt ursprungliga skick, inklusive alla tillbehör och originalförpackning. Köparen står för returfraktkostnaden på 75 kronor.

  2. Återbetalning utan krångel: Vid återbetalning behandlar vi din förfrågan snabbt och enkelt. Pengarna återbetalas till det betalningsmedel som användes vid köpet inom rimlig tid efter att vi har mottagit och godkänt returen.

  3. Returneringskrav: För att en retur ska godkännas måste klockan och dess tillbehör vara i oanvänt skick och återsändas komplett med alla tillhörande föremål, såsom box, instruktionsmanualer, skyddsetiketter och verktyg.

  4. Kontakta vår kundtjänst: Om du har frågor eller behöver hjälp med en retur, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa till och säkerställa att din upplevelse hos oss är så smidig som möjligt.

Vi tackar dig för att du valt URX-butiken för klockor för ditt köp. Om du behöver ytterligare assistans eller har några frågor är du välkommen att höra av dig till oss.
Returen görs till:
URX SE
Köpmangatan 11
826 30 Söderhamn