Välkommen till vår klockreparationsbutik!

BEHÖVER DU EN URMAKARE SOM LAGAR GAMLA KLOCKOR?

Vårt erfarna team av klockmakare är här för att hjälpa dig.

Klockrenovering

Återuppliva skönheten i dina värdefulla klockor med professionella reparationsservice från URX

På URX specialiserar vi oss på att reparera väggklockor, fickur och antika guldklockor från alla kända märken världen över. Våra erfarna urmakare kommer att noggrant utvärdera din klockas skick och ge en kostnadsuppskattning för reparationen, inklusive nödvändiga reservdelar och underhåll. Denna uppskattning skickas via e-post, och vi påbörjar reparationen först efter ditt godkännande.

För att skicka din klocka till oss, vänligen säkerställ att den är omsorgsfullt förpackad i en kartong med skyddande material för att undvika skador under transporten. Vi använder de bästa metoderna för att säkerställa att klockan är väl skyddad under frakten. Efter att vi har nått en överenskommelse, täcker vi fraktkostnaden och skickar en fraktetikett till dig via e-post.

Vår verkstad på URX erbjuder en treårig garanti på alla reparationer. Välkommen att låta oss återge din klocka dess forna glans med vår expertis och omsorg.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account
0 Jämföra